Gebruik van maatwerk door middel van overleg

Artikelen zoals advertenties dat iedereen online leningen uitleent wanneer de economie moeilijk is vanwege de langdurige economische neergang, het terugbetalen van microbetalingen van mobiele telefoons en leningen aan werklozen, worden vaak geplaatst. Er zijn met name gevallen waarin studenten en ouderen ertoe worden gebracht kleine betalingen te doen op mobiele telefoons, maar sommige zijn illegale bedrijven, dus als je niet goed kijkt, kun je verlies lijden.

Verzilvering via microbetaling verwijst naar een methode om contant te betalen binnen het aankoopbedrag bij de aankoop van een mobiele cadeaubon of game-item met een creditcard, microbetaling voor mobiele telefoons of Google-informatiegebruikskosten.

Dit micropaymentsysteem heeft het voordeel dat iedereen de dienst gemakkelijk kunnen gebruiken als ze mobiel te gebruiken op een manier die betaling plaatsvindt na het invoeren van een registratie inwoner nummer en gsm-nummer, en de betaling plaatsvindt na identiteitscontrole Schade gevallen doen zich vaak te wijten aan de zware verantwoordelijkheid teruggegeven na gebruik. Hierdoor wordt ook het wanbetalingsbeleid voor microbetalingen aangescherpt.

Experts benadrukten dat het veilig is om officiële financiële producten te gebruiken in plaats van deze diensten te gebruiken, aangezien er tot voor kort veel schadegevallen zijn opgetreden.

De regering en de portal bedrijven oordelen over de advertenties van microbetalingen caissières schadelijke informatie en blokkeren jongeren uit de toegang gerelateerde bedrijven. Het is mogelijk.

Naarmate de gerelateerde regelgeving wordt versoepeld, zoals de afschaffing van de 상품권현금화 betalingslimiet in online pc-games, wordt verwacht dat dit soort “contant geld voor kleine betalingen” actiever zal worden. Er wordt op gewezen dat de vaststelling van aanverwante wetten dringend nodig is om financiële schade te voorkomen die wordt veroorzaakt door misbruik van het gemak van microbetalingen voor mobiele telefoons.

Aangezien betalingen met smartphones steeds gebruikelijker zijn geworden, gebruiken steeds meer mensen microbetalingen via mobiele telefoons, evenals contante en creditcardbetalingen. Deze trend is met name versneld doordat niet-persoonlijke diensten zich sinds vorig jaar hebben verspreid, waardoor het aantal mensen dat online betalingen gebruikt, is toegenomen en de limiet voor microbetalingen via mobiele telefoons is toegenomen.

Microbetaling voor mobiele telefoons en betaling van Google-informatie voor gebruikskosten hebben een telecommunicatiebedrijf als betalingsbedrijf en worden meer gebruikt voor online betaling dan offline. U kunt de limietinstelling vrij wijzigen via de website of applicatie van de vervoerder, en u kunt deze volledig blokkeren of een vooruitbetaling doen.

Als u gebruikmaakt van diensten zoals vergoedingen voor informatiegebruik en microbetalingen, kunt u het bedrag dat u hebt betaald voor contant geld inwisselen en offline betalen, en u kunt de dienst ook gewoon met uw mobiele telefoon gebruiken. Bij het gebruik van de service moet er echter op worden gelet dat u een officieel geregistreerd bedrijf selecteert dat legaal opereert.

Aan de andere kant, voor een bedrijfstak ambtenaar zei: “In een vergelijkbaar principe om de informatie service fee en microbetalingen cashization service, credit card cashization en mobiele cadeaubon cashization diensten kunnen ook worden gebruikt.” Je zou het moeten gebruiken na voldoende overleg ondergaan zodat dat u de dienst kunt kiezen die u nodig heeft.”

Officiële bedrijven die creditcardcontanten en verzilveringsdiensten voor microbetalingen aanbieden, hebben zelfs een apart klantencentrum om advies te geven en advies te geven over de meest geschikte service tussen verschillende services. Bovendien kunnen gedetailleerde servicegebruiksprocedures en vergoedingen worden gecontroleerd via het klantencentrum.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다